Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Poledance Styrka/Koreografi/Stretch Nivå 2-4

Ort
Jönköping
Startdatum
9 Apr 2020
Tid
19:00-20:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
9 st
Ledare
Johanna Nauwelaertz de Agé
Nummer
23506
Pris
1 000 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

POLEDANCE STYRKA/KOREOGRAFI/STRETCH NIVÅ 2-4

INNEHÅLL OCH MÅL
Poledance är en dansform som kombinerar dans med akrobatik. De senaste åren har Pole dance ökat i popularitet världen över och är en dansform där du jobbar med styrka, flexibilitet och uthållighet, i kombination med dansrörelser till musik. Under kursen får ni pröva på grundläggande tekniker, steg och snurrar, ni får ett rejält dansspass samtidigt som ni har roligt. (Kursen är från 14 år.)

UPPLÄGG
Under den här kursen jobbar vi mycket med koreografi och rörelser mer kopplade till dans och hållning. Lite mer fokus ligger på floorwork-kombinationer. Vi inkluderar tyngre kombinationer och styrkeövningar, med och utan stången, för att bygga upp styrka och vissa sammankomster lägger vi mer tid på stretch. Detta är en bra klass för dig som gillar koreografi, vill fokusera på grundteknik du redan kan samt bygga upp styrka och smidighet i poledance.

 

Klassen är på 60 min och nio sammankomster. Vid full klass delar två elever på en stång, då ni alternerar övningarna och hjälper till med att titta på varandras teknik.

 

FÖRKUNSKAPER
Den här kursen är för dig som är på avanceringsnivå 2, 3 eller 4 och har passerat nivå 1 (nybörjare) i poledance. Klassen inkluderar tyngre övningar och du bör vara bekväm med övningar som bland annat Fankick, Pole Sit och Climb.


KURSLEDARE
Johanna N. de Agé har ett stort intresse för träning och hälsa. Hon har utövat kampsport under 6 år, utbildat sig inom fysiologi och anatomi och de senaste 9 åren tränat Poledance och Crossfit.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Poledance-kläder, överdragsbyxa och strumpor.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns. 

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan, så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars debiteras du full avgift.

Välkommen!

Se bilder på ledare och deltagare i lyra och poledance:

https://www.instagram.com/aerialdancejkpg/

Ort

Medborgarskolan Jönköping

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 000 kr

Summa: 1 000 kr

Utforska ett ämnesområde