Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Poledance/stångdans Nivå 4 från 14 år

Ort
Jönköping
Startdatum
5 Sep 2019
Tid
19:30-21:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Johanna Nauwelaertz de Agé
Nummer
17200
Pris
1 600 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

POLEDANCE/STÅNGDANS NIVÅ 4 FÖR UNGDOM/VUXEN från 14 år

INNEHÅLL OCH MÅL
Poledance är en sport som kombinerar dans med akrobatik. Sporten har de senaste åren ökat i popularitet världen över och är en träningsform där du jobbar med styrka, flexibilitet och uthållighet, i kombination med dansrörelser till musik. (Kursen är från 14 år.)

UPPLÄGG
Under kursen jobbar vi med figurer och kombinationer på avanceringsnivå 4, som motsvarar avancerad nivå. Vi kombinerar figurer med dansövningar på golvet samt inkluderar uppvärmning, rörlighetsövningar och ibland en styrkedel i varje pass. Vid full klass delar två elever på en stång, då ni alternerar övningarna och hjälper till med att titta på varandras teknik.

FÖRKUNSKAPER
Den här kursen är för dig som är på avanceringsnivå 4 (avancerad nivå) och har passerat nivå 1 (nybörjare), nivå 2 samt tidigare gått minst två omgångar av nivå 3. Klassen inkluderar tyngre övningar i längre kombinationer och du bör vara bekväm med övningar som bland annat Climb, Jasmine, Figurehead, Inverted Crucifix och Inside/Outside leg hang.KURSLEDARE
Johanna N. de Agé har ett stort intresse för träning och hälsa. Hon har utövat kampsport under 6 år, utbildat sig inom fysiologi och anatomi och de senaste 7 åren tränat Poledance och Crossfit.Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Poledance-kläder är optimalt, så du kan testa alla övningar och får bra grepp mot stången.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan, så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars debiteras du full avgift.

Välkommen!

Se bilder på ledare och deltagare i lyra och poledance:

https://www.instagram.com/aerialdancejkpg/

Ort

Medborgarskolan Jönköping

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 600 kr

Summa: 1 600 kr

Utforska ett ämnesområde