Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Poledance/Stångdans Sommarkurs Nivå 2-3

Ort
Jönköping
Startdatum
10 Jun 2019
Tid
18:30-20:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Fanny Erliksson
Nummer
16411
Pris
800 kr

Om arrangemanget

POLEDANCE/STÅNGDANS  UNGDOM/VUXEN från 14 år , Sommarkurs Nivå 2-3

INNEHÅLL OCH MÅL
Poledance är en sport som kombinerar dans med akrobatik. Sporten har de senaste åren ökat i popularitet världen över och är en träningsform där du jobbar med styrka, flexibilitet och uthållighet, i kombination med dansrörelser till musik.

UPPLÄGG
Denna kurs är för dig som redan dansar Pole dance här hos oss på Medborgarskolan och är på Nivå 2 eller 3. Vi tränar på övningar som vi gjort under Nivå 1 ,2 och 3 för att kunna klara av höstens Nivå.


FÖRKUNSKAPER

OBS , denna kurs är enbart för elever som redan dansar hos oss

Denna kurs individanpassas efter dina kunskaper.

KURSLEDARE
Fanny Erliksson är en härlig, positiv och energisprudlande tjej som har dansat Pole dance sedan 2015. Fanny brinner för de olika stilarna av Pole Dance.
Fanny är sedan tidigare stylist, nagelteknolog, spaterapeut och fransstylist, men poledance har alltid legat närmst till hjärtat. Vi har nu glädjen att ha henne här hos oss för att dela med sig av sin kunskap inom poledance.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Korta shorts är en fördel så du inte glider av stången, annars valfri klädsel man kan röra sig i.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns. 

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan, så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars debiteras du full avgift.

Välkommen!

Ort

Medborgarskolan Jönköping

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 800 kr

Summa: 800 kr

Utforska ett ämnesområde