Dags för julgodis!
Vintertiden är här och vi närmar oss jul. Julen innebär tid för gemenskap med släkt och vänner. Samt självklart god mat och dryck.
Innehåll och upplägg
Under kursdagen får du lära dig allt om hur man gör egna praliner, hur man tempererar choklad, hur man gör egna fyllningar och hur man får till den snyggaste pralinen. Teori blandas med praktik.
Förkunskaper
Den här kursen vänder sig till nybörjare och kräver inga förkunskaper.
Kursledare
Kursen hålla av Anne Stens. Anne driver företaget Stenstorpet och sysslar dagligen med lokalt mathantverk i form av bland annat pralintillverkning, bakning, saftning, syltning, torkning och mycket annat. Anne är en aktiv och drivande företagare inom nätverket Lokalt och Nära och driver Saluhallen i Vännäs.
Kursmaterial
Allt material för kursen ingår i kursavgiften. Du får även ett kompendium med recept och sammanfattning av allt ni går genom under kursdagen.
Plats: Kursen hålls på Medborgarskolan i Vännäs, Köpmangatan 15.
Behöver du hjälp med tillgängligheten så hör av dig så hjälper vi dig.
Bra att veta
Deltagarna tar själva med sig:
- Förkläde
- Termometer
- Bekväma inneskor
- Burk för pralinerna
Medborgarskolan förbehåller sig rätten att ändra kursdatum om så skulle krävas.
Vid frågor kontakta:
Victoria Kreuger, verksamhetsutvecklare på Medborgarskolan
090-77 50 51, 073-867 60 62
victoria.kreuger@medborgarskolan.se
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/
Deltagaravgift: 1 095 kr
Materialavgift: 200 kr
Summa: 1 295 kr