Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Prova gratis - Kören Tonoptimisterna

Ort
Lund
Startdatum
22 Aug 2018
Tid
18:00-19:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Joachim Saxenborn
Arrangemangsnummer
27896
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Så många kan inte ha fel - att sjunga i kör ger en härlig känsla! I körsång lär du dig om musik, aktiverar din andning och lär känna nya människor. En gång i veckan träffas vi och konserttillfällen sporrar dig att ge det lilla extra.

Tonoptimisterna är en blandad kör av större format som vänder sig till dig som söker nya utmaningar inom körsången. Vår repertoar bjuder på alla sorters sånger och vi njuter av en härlig gemenskap. Under repetitionerna lär vi oss att lyssna på varandra för att forma vår kör. Du lär dig oss också att hantera din röst på ett bättre sätt samt lär dig mycket om musik. Repertoaren är varierad och vi avslutar ofta terminen med en konsert.

Välkommen att prova på körsång!
Vad kan vara härligare och mer givande än att stämma upp i sång tillsammans? Jag har haft den stora äran, förtroendet och privilegiet att leda många körsångare i mitt liv, vilket har tillfört mitt liv mer än vad ord kan beskriva.
Därför ser jag framemot att fortsatt kunna få dela med mig av den glädje och kunskap som jag berikats med under alla år. Det är tyvärr svårt att i ord uttrycka vilken enorm fröjd körsång skänker, så hjärtligt välkomna till någon av mina körer!
Vänligen, Joachim Saxenborn

Om Prova på
Prova på-tillfället innebär 1 gratis kurstillfälle på ordinarie tid och plats och ges en tid före planerad kursstart.
Även den som redan anmält sig till kursen är välkommen till Prova på-tillfället.

För vem
Lite körvana kan behövas, tag kontakt med körledaren Joachim Saxenborn via mejl (joachim@saxenborn.se) om du är osäker, eller kom helt enkelt och prova!

Kursledare
Joachim Saxenborn - kördirigent, pianist m.m. med stor erfarenhet av att leda sångare i kör i alla åldrar och på alla nivåer. Joachim ger även sånglektioner individuellt (sök på hemsidan för info).
Gå gärna in på Joachims hemsida och läs mer: www.saxenborn.se


Bra att veta
Föranmälan rekommenderas för platsgaranti.
Kurslokalen är i stora salen på Träffpunkt Papegojelycklan, Falkvägen 14.

Ordinarie körkurs är på samma plats, dag och tid som prova på-tillfället. Till kursen anmäler man sig separat på vår hemsida (sök på "körsång" och ort). Obs, kursanmälan är bindande och medför kursavgift. Var god notera köpvillkoren innan du anmäler dig.Erbjudande
Gå två kurser inom dans, sång eller musik och få 300 kr rabatt på den andra kursen, eller gå tre kurser och få 500 kr rabatt på den tredje!
Erbjudandet är personligt. Det inkluderar inte enskild undervisning och går ej att kombinera med andra rabatter.

Ort

Träffpunkt Papegojelyckan

Falkvägen 14, Lund

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde