Ort
Lund
Startdatum
20 Aug 2024
Tid
18:50-20:20
Dag
Tisdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Joachim Saxenborn
Nummer
69026
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Så många kan inte ha fel - att sjunga i kör ger en härlig känsla! I körsång lär du dig om musik, aktiverar din andning och lär känna nya människor. En gång i veckan träffas vi och konserttillfällen sporrar dig att ge det lilla extra.

Supernovan är en relativt stor blandad kör för dig som har en någon tidigare körvana. Du får sjunga en varierad repertoar av sånger och vi njuter av en härlig gemenskap i körsång.  Ofta har vi en konsert i slutet av terminen.

Välkommen att prova på körsång!
Vad kan vara härligare och mer givande än att stämma upp i sång tillsammans? Jag har haft den stora äran, förtroendet och privilegiet att leda många körsångare i mitt liv, vilket har tillfört mitt liv mer än vad ord kan beskriva.
Därför ser jag framemot att fortsatt kunna få dela med mig av den glädje och kunskap som jag berikats med under alla år. Det är tyvärr svårt att i ord uttrycka vilken enorm fröjd körsång skänker, så hjärtligt välkomna till någon av mina körer!
Vänligen, Joachim Saxenborn

Om Prova på
Prova på innebär 1 gratis kurstillfälle på kursens ordinarie tid och plats. Prova på-tillfället erbjuds ett par veckor före planerad kursstart. 
Även om du redan anmält dig till kursen är du varmt välkommen till provtillfället!

För vem
Du har sjungit i Joachims "Vi kan inte sjunga"-kör eller har någon körvana från annat håll. Tag kontakt körledaren via mail (joachim@saxenborn.se) om du är osäker, eller kom helt enkelt och prova!

Kursledare
Joachim Saxenborn - kördirigent, pianist m.m. med stor erfarenhet av att leda sångare i kör i alla åldrar och på alla nivåer. Joachim ger även sånglektioner individuellt (sök på hemsidan för info).
Gå gärna in på Joachims hemsida och läs mer: www.saxenborn.se

Bra att veta
Föranmälan rekommenderas för platsgaranti.
Kurslokalen är i stora salen på Träffpunkt Papegojelycklan, Falkvägen 14.

Ordinarie körkurs är på samma plats, dag och tid som prova på-tillfället. Till kursen anmäler man sig separat på vår hemsida (sök på "körsång" och ort). Obs, kursanmälan är bindande och medför kursavgift. Var god notera köpvillkoren innan du anmäler dig.

Erbjudande
Gå två kurser inom dans, sång eller musik och få 300 kr rabatt på den andra kursen, eller gå tre kurser och få 500 kr rabatt på den tredje!
Erbjudandet är personligt och gäller endast för fullängdskurser med cirka 10 kurstillfällen. Gäller ej individuell undervisning och går ej att kombinera med andra rabatter.

Rabatt på böcker
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Träffpunkt Papegojelyckan

Falkvägen 14, Lund

Visa på karta

Relaterade artiklar

Musik

Rik på musik

Om man älskar musik så finns det få saker som kan berika ens liv på samma sätt som musiken. Känslan när man sätter den där tonen, ­lyssnar på den där låten elle...

6 november 2023
Läs vidare om "Rik på musik"

Utforska ämnesområde