Ort
Hofors
Startdatum
14 Sep 2024
Tid
11:00-13:15
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
82343
Pris
395 kr

Om arrangemanget

Vill du börja måla, men vet inte riktigt hur? Här kan du prova på och lära dig mer om akvarellmålning.

Innehåll

Under dessa timmar får du börja att måla i akvarell. Målet är att du ska ha roligt, känna dig bekväm med materialet och få lust att måla mer. 

Upplägg

Lördag 14/9 kl 11-13,15.

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs.

Kursledare

Julia von Hellens Melin som har mångårig utbildning inom konst och textildesign samt över 30 års erfarenhet av undervisning i akvarellmåleri, slöjd och hantverk. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kursmaterial ingår i avgiften. 

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

House of Homologica

Skolgatan 13, Hofors

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 395 kr

Summa: 395 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde