Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Ludvika
Startdatum
3 Sep 2018
Tid
18:45-19:45
Dagar
Fredagar
Antal tillfällen
14 st
Ledare
Ingela Haaranen
Arrangemangsnummer
61571
Pris
1 300 kr

Om arrangemanget

Kursbeskrivning

I qigongen jobbar man med kroppens energi. Det är en holistisk träning där du tränar både fysiskt och mentalt på din egna nivå och skaffar samtidigt livsgivande kraft.

Innehåll

Vi jobbar med mjuka rörelser som förbättrar bl a cirkulationen i kroppen, balanserar mentalt och ger livskraft till själ och kropp.

Qigong är bra vid stress, trötthet och många andra sjukdomssymptom och obalanser i kropp och själ och passar både för människor som är nybörjare och inte har tränat så mycket och människor som tränat i många år. Alla gör rörelserna på sin egna nivå. Vi träffas vid 14 tillfällen och varje tillfälle är 1 tim.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Ingela Haaranen är utbildad dramapedagog o teaterpedagog och arbetst o ludvika kommun i 30 år och som nu jobbar med min egna verksamhet "naturens egna medel och hälsa"  och är numera också utbildad homeopat,ört och växt terapeut,muskel näringskinesiolog,Reiki healare och qigong lärare

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

 

 

                         

 

 

Ort

Medborgarskolan Ludvika - Danstudion

Engelbrektsgatan 20 Vån 1, Ludvika

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 300 kr

Summa: 1 300 kr