Ort
Göteborg
Startdatum
25 Apr 2023
Tid
17:30-20:30
Dag
Tisdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Annika Valton
Nummer
27644
Pris
895 kr

Om arrangemanget

Raw Food Afterwork
Välkomna till en kul kväll i Raw foodens tecken. Visst vill väl alla kunna äta lite nyttigare och hälsosammare, men samtidigt ska det vara gott och enkelt att laga. Det kommer ni lära er en kväll som denna!

Innehåll
Vi kommer laga god och enkel plockmat, allt enligt raw food principen, som passar bra som afterwork, mingelmat på fester och kalas eller till lördagsmyset! Vi kommer ha en lite genomgång om vad raw food innebär, olika tillagnings tekniker och vilka livsmedel man använder.

Vi delar in oss i olika grupper, 2 och 2, vi lagar maten tillsammans och avslutar med att äta tillsammans.

För vem
Denna kurs passar alla

Kursledare
Annika Valton, från början konditor som sadlat om till kost och hälsocoach, yogalärare och HälsoSmart Mat inspiratör. Hon har alltid älskat att baka och laga mat och nu de senare åren har vanliga ingredienser och tillagningsmetoder bytts ut mot glutenfritt, mejerifritt, inget vanligt socker och massor med Raw food.

Annika har skrivit en matbok inom detta; HälsoSmart Matmagi

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Recepthäfte och råvaruinformationshäfte ingår

Bra att veta
Det kommer att ingå nötter och mandel i några recept, hör av er om ni har allergier.

Det kan vara bra att ta med några små burkar att ta hem eventuell överbliven mat i.
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/​

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 895 kr

Summa: 895 kr

Utforska ämnesområde