Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Ljungskile
Startdatum
20 Sep 2018
Tid
18:30-21:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Jan Hedberg
Arrangemangsnummer
31704
Pris
1 555 kr

Om arrangemanget

Du arbetar med ditt eget projekt, verkligt eller påhittat och får handledning och möjlighet att diskutera med andra. Kanske skall du bygga villa eller bygga ut det hus du har, eller så vill du skapa fritt din drömbostad.

INNEHÅLL
Vi kommer att diskutera saker som bostadsplanering, bygglovsbestämmelser, byggnadsteknik, material, estetik, kostnader och byggprocessen. I gruppen visar vi upp våra egna och drar lärdom av varandras projekt, vi skissar med handledning och pratar även om ekologiskt byggande. Målet är att du skall få inspiration och kunskaper för att bättre kunna genomföra ett byggprojekt.

UPPLÄGG
Avsikten är att kursen skall ge både kunskaper och möjlighet till praktik och att du inspireras till att vara kreativ och lära dig att med hjälp av skissning pröva olika lösningar. Kurstillfällena är varannan vecka.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Jan Hedberg Arkitekt SAR/MSA.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Tag med alla ritningar du har på ditt hus eller tomt, gärna även ett omgång foton på ett USB minne eller papper. Tänk igenom dina behov och önskningar och skriv gärna ner dem. Medtag papper och penna.

BRA ATT VETA
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca en vecka innan kursstart.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % på www.bokus.com och 10 % rabatt på böcker, papper- och kontorsvaror i Akademibokhandelns alla butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.

Ort

Jan Hedberg

Dirhuvudsvägen 10, Ljungskile

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 555 kr

Summa: 1 555 kr