Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Salsa Fusion Nybörjare/ forts

Ort
Jönköping
Startdatum
1 Sep 2020
Tid
20:00-21:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Monica Bardoczi
Nummer
23590
Pris
1 250 kr

Om arrangemanget

Salsa Fusion

INNEHÅLL OCH MÅL

Det spanska namnet Salsa, som betyder sås på svenska är en mix av olika musik och dansstilar. Ett av det bästa med salsa är sättet man kan väva in andra stilar för att kunna skapa en ny typ av salsa. I den här kursen kommer vi väva in kombinationer av salsa, reggeaton och hip-hop.


FÖRKUNSKAPER
Alla över 18 år är välkomna!

Inga förkunskaper krävs då vi går igenom grunderna.

KURSLEDARE
Monica Bardoczi
Monica har en enorm passion för dans och har haft det i hela sitt liv och då framför allt till salsan. Under tonåren har hon dansat jazzdans, modern dans och balett. Hon deltar årligen på en av Sveriges stora salsakongresser där internationellt erkända dansare undervisar och därifrån får hon sin inspiration till sin lady styling. Hon är koreograf och ledare för en dansgrupp som heter Salsa Caché. Tillsammans med sin grupp brukar hon visa upp koreografierna på olika tillställningar.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Bekväma och lediga kläder som går bra att dansa i. Vill man kunna snurra utan problem så rekommenderar vi skor med glidvänlig sula. EJ uteskor då det skadar dansgolvet.
På Höstlovet det ingen undervisning om inte ledaren meddelat annat.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Välkomna!

Ort

Medborgarskolan Jönköping

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 250 kr

Summa: 1 250 kr

Utforska ett ämnesområde