Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Salsa Lady styling fortsättning

Ort
Jönköping
Startdatum
3 Sep 2020
Tid
19:30-20:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Monica Bardoczi
Nummer
23541
Pris
1 250 kr

Om arrangemanget

Salsa Lady styling fortsättning.

INNEHÅLL OCH MÅL
Lady styling är ett komplement till parsalsan där vi jobbar med koordination och rytmik. Här går vi igenom teknik för salsasteget, armar, höfter, axlar, torso, kroppshållning, body rolls och att röra oss smidigt och kvinnligt. Vi tränar de mer feminina rörelserna och styling i salsa genom stegkombinationer, så kallade shines, som vi sedan lägger ihop i slutet av varje lektion.

FÖRKUNSKAPER
Alla över 18 år är välkomna!
Du bör ha dansat Salsa två terminer eller mer då detta är en fortsättningskurs

KURSLEDARE
Monica Bardoczi
Monica har en enorm passion för dans och har haft det i hela sitt liv och då framför allt till salsan. Under tonåren har hon dansat jazzdans, modern dans och balett. Hon deltar årligen på en av Sveriges stora salsakongresser där internationellt erkända dansare undervisar och därifrån får hon sin inspiration till sin lady styling. Hon är koreograf och ledare för en dansgrupp som heter Salsa Caché. Tillsammans med sin grupp brukar hon visa upp koreografierna på olika tillställningar.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Bekväma och lediga kläder som går bra att dansa i. Vill man kunna snurra utan problem så rekommenderar vi skor med glidvänlig sula. EJ uteskor då det skadar dansgolvet.

På Höstlovet är det ingen dansundervisning om inte ledaren har meddelat annat.


Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Välkomna!

Ort

Medborgarskolan Jönköping

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 250 kr

Summa: 1 250 kr

Utforska ett ämnesområde