Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Salsa nybörjare - Prova på gratis 3/2

Ort
Helsingborg
Startdatum
3 Feb 2020
Tid
19:00-19:45
Dag
Måndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Roberto Estrada Sanchez
Nummer
44465
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Salsa gör dig glad! Lär dig dansa salsa till de medryckande tonerna och upplev ren dansglädje! Prova på-tillfället ger dig en uppfattning om hur kursen går till och hur kursledaren arbetar.

Salsa gör dig glad! Lär dig dansa salsa till de medryckande tonerna och upplev ren dansglädje!

Om kursen

Salsa är en mix av informella dansstilar med rötter i Karibien, Latin- och Nordamerika, bland annat mambo, merengue och andra typiska kubanska danser. Salsamusiken har precis som dansen, starka influenser från Afrika. Salsa är en flirtig och sensuell pardans, men det finns även solosteg och några former av gruppdanser där paren byter partner under dansen.

Om Prova på

Prova på-lektionen är 1 gratis kurstillfälle före ordinarie kursstart. Föranmälan rekommenderas för platsgaranti.


Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Bra att veta
Ta med dig kläder som är sköna att bära och som du kan röra dig fritt i. Vi har dansparkett där vi dansar med inneskor, barfota eller i strumpläst.

Vi har kombinationsrabatter på flera kurser inom musik-dans, det går också att använda sitt friskvårdsbidrag på våra ordinarie danskurser.

Ort

Medborgarskolan

Gasverksgatan 17, Helsingborg

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde