Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Helsingborg
Startdatum
10 Feb 2020
Tid
19:00-20:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Roberto Estrada Sanchez
Nummer
44464
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Salsa gör dig glad! Lär dig dansa salsa till de medryckande tonerna och upplev ren dansglädje! Salsa är en mix av informella dansstilar med rötter i Karibien, Latin- och Nordamerika, bland annat mambo, merengue och andra typiska kubanska danser.

Salsa gör dig glad! Lär dig dansa salsa till de medryckande tonerna och upplev ren dansglädje!

Om kursen
Salsa är en mix av informella dansstilar med rötter i Karibien, Latin- och Nordamerika, bland annat mambo, merengue och andra typiska kubanska danser. Salsamusiken har precis som dansen, starka influenser från Afrika. Salsa är en flirtig och sensuell pardans, men det finns även solosteg och några former av gruppdanser där paren byter partner under dansen.

För vem
Inga förkunskaper behövs. Det går bra att vara med från 15 år (annars efter ök. med oss och i målsmans sällskap).

Kursledare
Roberto Estrada är kursledare. Han är utbildad lärare och dansare i modern dans på Escuela Nacional de Arte i Havana, Kuba, och har arbetat som danspedagog och koreograf i Centralamerika. Sedan många år tillbaka leder han olika pass, kurser och workshops i bl a latinska rytmer, traditionella danser och pilates.

Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.


Använd ditt friskvårdsbidrag!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Bra att veta
Kursavgiften går att dela upp på två el tre månader utan extra kostnad.
Obs! Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen eller följ den här på webben där vi hela tiden uppdaterar med nya startdatum om en kurs blir framflyttad i tid!
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

Rabatt inom dans, musik, sång och teater
Gå två kurser inom dans, musik, sång eller teater och få 300:- rabatt på den andra kursen, eller gå tre kurser och få 500:- rabatt. Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på kurser som har minst 9 kurstillfällen och som går parallellt under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

Bokrabatt
Alla som går kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du använder den: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Ort

Medborgarskolan

Gasverksgatan 17, Helsingborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ett ämnesområde