Rödhårig kvinna dansar i förgrunden
Kurs

Salsa Styling Nybörjare Steg 1

Ort
Jönköping
Startdatum
2 Feb 2022
Tid
17:00-18:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Monica Bardoczi
Nummer
29859
Pris
1 400 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Salsa Styling Nybörjare Steg 1

INNEHÅLL OCH MÅL
Salsa styling är ett komplement till parsalsan där vi jobbar med koordination och rytmik. Här gå vi igenom teknik för salsasteget, armar , höfter, axlar, torso, kroppshållning, body rolls och att röra oss smidigt och kvinnligt / manligt. Vi övar på rörelserna och styling i salsa genom stegkombinationer så kallade shines som vi sedan lägger ihop i slutet av varje lektion.

Lektionerna sker enlig Fernando Sosa´s undervisningsmetod.

FÖRKUNSKAPER
Alla över 18 år är välkomna!

Inga förkunskaper krävs. Kursen är för nybörjare och vi går igenom grunderna.

Vi välkomnar både killar och tjejer. 

KURSLEDARE
Monica Bardoczi
Monica har en enorm passion för dans och har haft det i hela sitt liv och då framför allt till salsan. Under tonåren har hon dansat jazzdans, modern dans och balett. Hon deltar årligen på en av Sveriges stora salsakongresser där internationellt erkända dansare undervisar och därifrån får hon sin inspiration till sin styling. Våren 2020 gick Monica en utbildning för Fernando Sosa via World mastery. 


Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Bekväma och lediga kläder som går bra att dansa i. Vill man kunna snurra utan problem så rekommenderar vi skor med glidvänlig sula. EJ ute skor då det skadar dansgolvet.

Dusch och omklädningsrum finns.

Under sportlovet (vecka 7) samt påsklovet (vecka 15) är det ingen undervisning om inte kursledaren meddelar annat.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig information. Blir en lektion inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer.

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Eventuell avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars debiteras du full avgift.

Välkommen!

 

Medborgarskolan följer aktivt utvecklingen gällande covid-19. Vi följer rekommendationer och direktiv från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Läs mer här : https://www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/coronavirus-covid-19-medborgarskolans-rekommendationer/

Ort

Medborgarskolan Jönköping DANSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 400 kr

Summa: 1 400 kr

Utforska ett ämnesområde