Sångerska sjunger i mikrofon.
Kurs

Sång - individuell undervisning med Anna Spielman, 5x30 min

Ort
Malmö
Startdatum
2 Sep 2024
Dagar
Mån-Ons
Antal tillfällen
5 st
Nummer
69675
Pris
1 995 kr

Om arrangemanget

Utveckla din sångröst! Sången är en källa till glädje och gemenskap, och rösten ett instrument i egen rätt. Du får ett individuellt lektionsschema. Lär successivt känna din röst med hjälp av bra andningsteknik, tonbildning och kanske även interpretation. Utveckla känslan för musiken och låt din sångröst klinga!

Våga sjunga! Genom individuell sångundervisning förbättrar du din sångröst utifrån dina egna förutsättningar. Du får hjälp att hitta modet och förmågan att uttrycka dig musikaliskt med din röst.

Sångundervisningen riktar sig till såväl nybörjare som vana sångare från 15 år och uppåt. Kanske vill du få hjälp att hitta en bärig stämma och utforska din musikaliska och vokala förmåga. Eller kanske sjunger redan mycket och vill finslipa tekniken, uttrycket eller någon särskild sång inför sångprov eller audition till musikutbildning, teater eller opera. Eller kanske skall du sjunga på en väns bröllop?

Läraren arbetar tillsammans med dig utifrån den nivå där just du befinner dig. Här får du en teknisk grund att stå på, användbar i all typ av sång.
Du övar till piano eller förinspelad musik. Ditt individuella lektionsschema lägger du och läraren före start.

Om kursen
Lektionerna är inriktade på andning och sångteknik kombinerat med dina egna uttryck. Sångteknik och scenspråk hör ihop, kursledaren hjälper dig att förena dessa. Du som elev väljer en musikstil som du vill lära dig mer och och utveckla. Sångträningen bygger en bra grund för allt från opera och operett till musikal och popsång.

Lektioner erbjuds på måndagar, tisdagar och onsdagar. Tid och datum enligt överenskommelse (datum och tid som anges i denna kursinfo är endast ett exempel). Kontakt med sångläraren förmedlas efter din anmälan via Medborgarskolan.

Välj kurs efter vilket antal lektioner du planerar att ta:
10 x 30 min kostar 3 695 kr
5 x 30 minuter kostar 1 995 kr

För vem
Individuella lektioner för såväl erfarna sångare som för nybörjare, rekommenderas från 15 år.

Kursledare
Anna Spielman
Anna är sångerska och sångpedagog med stor erfarenhet från olika operascener. Hon har länge arbetat som sångerska på Malmö Opera i mezzosopranens röstfack. Anna har undervisat i sång och scenframställning under många år.

Bra att veta

Sångundervisningen bedrivs i Annas sångstudio i centrala Malmö.

OBS, varje elev har ett INDIVIDUELLT SCHEMA! Även lektioner dagtid är möjligt, det är den dag och tid ni kommer överens om före kursstart som gäller (dag och tid här i kursinfo är enbart ett exempel).

Kursstarter sker löpande under terminen. Lektionerna ska genomföras inom en sammanhållen period på högst 2 månader från startdagen vid bokning av 5 lektioner respektive 3 månader från start vid bokning av 10 lektioner. Därefter är läraren inte längre är skyldig att erbjuda lektioner, ev. återstående tillfällen betraktas som förverkade.
Avbokning av lektion vid t ex sjukdom meddelas direkt till läraren senast 24 timmar i förväg.

Pris

Deltagaravgift: 1 995 kr

Summa: 1 995 kr

Relaterade artiklar

Musik

Rik på musik

Om man älskar musik så finns det få saker som kan berika ens liv på samma sätt som musiken. Känslan när man sätter den där tonen, ­lyssnar på den där låten elle...

6 november 2023
Läs vidare om "Rik på musik"

Utforska ämnesområde