Låt dansen inspirera dig
Kurs

Seniordans med Kinga Carlbark

Ort
Kristianstad
Startdatum
14 Jan 2022
Tid
12:15-13:00
Dagar
Fredagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
56568
Pris
600 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Dans med Kinga vänder sig till vuxna i mogen ålder som älskar att dansa.

Om kursen
Fokus ligger på att kunna njuta av dansen tack vare den enkla koreografin och glada musiken. Genom dessa danslektioner ökar du både din psykiska och fysiska hälsa, du frigör endorfiner och öka ditt självförtroende, samtidigt som du får träna din kondition, stärka musklerna och bygga upp din balans. Du får även hjärngymnastik och tack vare koreografin kan demenssjukdomar förebyggas och minnet skärpas.

Kursledaren
Kinga Carlbark har sedan 2011 hållit på med dans och arbetat som bland annat zumbainstruktör. Hon har sedan 2017 arbetat som dansinspiratör och har sedan dess samarbetat med Kristianstad kommun och Medborgarskolan där hon har utarbetat och lett danskurser anpassade för seniorer.

För vem
Det krävs inga förkunskaper, alla utgår från sin egen förmåga.

Bra att veta
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarskolan Danssal Kristianstad

Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 600 kr

Summa: 600 kr

Utforska ett ämnesområde