Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Sävsjö
Startdatum
3 Sep 2018
Tid
16:00-17:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Julia Klingberg
Arrangemangsnummer
89369
Pris
800 kr

Om arrangemanget

 

INNEHÅLL OCH MÅL

Pyttedans/Barndans Här leker fram intresset av dans till barnen på deras nivå. Vi utvecklar en framtida positiv kropps-och rörelseglädje till barnen. Vi dansar tillsammans och låter oss inspireras av olika sorters musik, välkända barnvisor, rytmer av trummor, pop och klassisk/modern musik. Med fantasins hjälp leker vi fram rörelser som - Svanar, Apor, Giraffer, studdsbollar-vad som än dyker upp! Barnens egen dansglädje är viktigast och inte att göra " rätt" steg. Genom dansen släpper barnen loss, men övar även balans, koordination, rytmik, motorik, och koncentration. Att tidigt bli trygg och stolt i sin egen kropp har man glädje av hela livet. Dans är ett sätt att uppleva musik, umgås med andra och yttrycka sig själv.


Medborgarskolan Dansverksamhets huvudmål är att få våra deltagare att må bra med rörelse och dans till dagens musik. Hos oss blir ditt intresse till kunskap. Att dansa kan vara ett bra sätt att lära känna sin egen kropp, men även en fantastisk träningsform.

KURSLEDARE 
Julia Klingberg
lär mer hon henne här: https://www.instagram.com/p/Bi8n9h2DczW/?taken-by=medborgarskolan_vetlanda

KURSMATERIAL
Vi dansar i bekväma danskläder man trivs bäst i, danstrikåer/ tights och t-shirt/mjukisbyxor och linne för att nämna några exempel. Dansa gärna i skor/ nätt danssko eller barfota/strumplästen. Ta gärna med vattenflaska till Dansklassen.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns tyvärr inte. Kom ombytt. Vår danssal finns på köpmangatan 4 en trappa ner till källarvåningen.
 På sportlov, påsklov och höstlov är det ingen undervisning om inte ledaren meddelat annat.
När dansklassen är startklar skickas kallelse och faktura ut till uppgiven adress. Se till att vid anmälan alltid uppge mail och mobilnummer så vi kan få ut viktig information till er om så skulle behövas. Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Ort

Sävsjö - källarlokalen

Köpmangatan 4, Sävsjö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 800 kr

Summa: 800 kr

Utforska ett ämnesområde