Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Osby
Startdatum
4 Sep 2019
Tid
17:00-18:00
Dagar
Ons, Tors
Antal tillfällen
11 st
Ledare
Gabriella Burgess
Nummer
38055
Pris
600 kr

Om arrangemanget

Här dansar du till de senaste låtarna. Showdans är den dansform som ligger till grund för de flesta koreografier i musikaler, filmer och dansvideor. Har du missat kursstarten - gör inget! Går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger. OBS: Kursen är förlagd på onsdagar!

Här dansar du till de senaste låtarna. Showdans är den dansform som ligger till grund för de flesta koreografier i musikaler, filmer och dansvideor.


INNEHÅLL
Den populära showdansen är en dansform inriktad på stilar, presentation och sceniskt framförande. Tillsammans tränar vi upp koordination och styrka till musik som varierar, allt från soul, funk, hiphop & musikal till den senaste trendmusiken.

Kursbonus: efter de 10 kurstillfällena avslutar vi med en dansshow för släkt och vänner!

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inga förkunskaper, bara ett glatt humör och lust att röra dig till musik.

KURSLEDARE
Gabriella Burgess har nyligen börjat studera till barnskötare och ska börja jobbar på flera ställen som dansledare för barn. Hon har själv dansat i 4 år inom stilarna New School, Krumping, Streetdance, Stomp, Showdance och House. Hon har även praktiserat 6 veckor på en italiensk förskola i Sicilien. Där fick hon tillsammans med lärarna komma på och vara med på aktiviteter tillsammans med barnen. 


Våra ledare tycker att det är otroligt roligt att jobba med barn och se deras utveckling och personlighet. Medborgarskolani har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Bekväm klädsel. Ta med vattenflaska. Lektionen varar i 60 min. Föräldrar får inte närvara i danssalen, endast första gången.
Invänta alltid kallelse!
Uppehåll vecka 44
Uppvisning 21/11 på Borgen i Osby.

Missade du kursstarten? Då kan du anmäla dig och betala för resterande gånger!

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

Ort

Medborgarskolan

Industrigatan 10 (fd. Källan ), Osby

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 600 kr

Summa: 600 kr

Utforska ett ämnesområde