Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Showjazz 12- 16 år - Sjöbo

Ort
Sjöbo
Startdatum
9 Feb 2020
Tid
14:20-15:20
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Louise Anderasp
Nummer
44863
Pris
795 kr

Om arrangemanget

Jazzdans är en av de mest utbredda dansstilarna i musikaler, krogshower och på TV. Grundstegen i jazz har du har nytta av i nästan alla danssammanhang. Träningen övar upp din koordination och styrka. Glömde vi säga att det är roligt också? Det är roligt!

En av de mest utbredda dansstilarna i musikaler, krogshower och på TV.

Om klassen
Vi arbetar med grundstegen i jazz som du har nytta av i all dans. Vi övar uttryck, koordination och styrka.  Vi börjar med en uppvärmning, därefter övningar på golvet och på diagonalen där vi övar in grundstegen. Efter det lär vi oss lite koreografi som byggs på under terminen. Klassen avslutas med nedvarvning och stretch. Vi övar uttryck, koordination och styrka.

För vem
Denna klassär för dig som är helt nybörjare alternativt för dig som gått tidigare och vill börja om från grunden igen

INNEHÅLL OCH MÅL
Vi arbetar även med uttryck i dansen och känslan av dansglädje. Stilar man kommer att få prova på är balett, jazz, show dans, disco dans även break- och streetdans kan dyka upp, men de fyra första används mest. Barnen ska ha roligt tillsammans med ledaren och utveckla sitt dansintresse, men även stärka sitt självförtroende och lägga grunden till fortsatt dansande i framtiden.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Sköna kläder man kan röra sig i.
För att det ska fungera så smidigt som möjligt för barnen, så är du, som förälder, välkommen ta del av del av första och sista tillfället.

RABATT PÅ DANS-, MUSIK, SÅNG OCH TEATERKURSER (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

Ort

Navet

Sandbäckskolan, Sjöbo

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 795 kr

Summa: 795 kr

Utforska ett ämnesområde