Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Kumla
Startdatum
29 Okt 2018
Tid
17:00-19:15
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
7 st
Arrangemangsnummer
24908
Pris
1 500 kr

Om arrangemanget

Nybörjare & fortsättning, från skiss till färdigt smycke. Vi använder grundläggande tekniker i silversmide för att skapa egna alster.

Innehåll
Under kursen kommer du att lära dig grunderna i silversmide såsom filning, sågning, lödning, materialförflyttning, slipning och polering mm.
Vid första kurstillfället går vi igenom vad som är lämpligt att starta med och ta gärna med dig förslag på smycken som du skulle vilja göra! Desto mer du har funderat hemma, desto enklare kommer uppstarten att bli.

Upplägg
Vi träffas 3 x 45 minuter under 7 veckor. Samma dag & tid.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Conny Ljung är utbildad inom guld- och silversmide med god erfarenhet från olika verksamheter. Han behärskar steninfattning och skapar unikt hantverk för deltagarna att inspireras.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Material tillkommer enligt prislista utifrån dagspriset av silver.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan erbjuder både kvällskurser eller helgkurser i silversmide. Vi har även ett stort utbud inom andra hantverkskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig att hitta något som passar.

Bra att veta
Medtag anteckningsblock och penna.
Kursen hålls i Kumla.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart. Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Kumla

Skomakaregatan 3, Kumla

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 500 kr

Summa: 1 500 kr