Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Örebro
Startdatum
14 Jun 2018
Tid
10:00-16:00
Dagar
Tors-Sön
Antal tillfällen
4 st
Arrangemangsnummer
19167
Pris
2 595 kr

Om arrangemanget

Vi testar silversmide, från skiss till färdigt smycke! Lär dig grundläggande tekniker inom silversmide & låt din kreativitet flöda.

Innehåll
Under kursen kommer du att lära dig grunderna i silversmide såsom filning, sågning, lödning, materialförflyttning, slipning och polering med mera. Vi kan även lära oss steninfattning.
Vid första kurstillfället går vi igenom vad som är lämpligt att starta med och vad man kan göra med de olika grunderna som beskrivs ovan. Ta gärna med dig förslag på smycken som du skulle vilja göra!

Upplägg
Vi träffas intensivt under 4 dagar, 10.00 - 16.00.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Sofia Dahl är utbildad inom silver & arbetar stor tid med silversmide. Sofia är en engagerad ledare med god pedagogisk förmåga & ett sätt att inspirera deltagarna, tillsammans skapar ni en givande kurs. Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Material tillkommer enligt prislista utifrån dagspriset av silver.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan erbjuder både kvällskurser eller helgkurser i silversmide. Vi har även ett stort utbud inom andra hantverkskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig att hitta något som passar.

Bra att veta
Medtag anteckningsblock och penna. Oömma kläder rekommenderas.
Medtag eventuell lunch, kursen har uppehåll för lunch 1 timme.

Ort

Medborgarskolan Örebro

Storgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 595 kr

Summa: 2 595 kr