Ort
Norrköping
Startdatum
5 Feb 2024
Tid
18:15-20:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
42391
Pris
1 750 kr

Om arrangemanget

Längtar du efter att förvandla skrivdrömmarna till skrivvana?

Syftet med denna skrivkurs är för att hjälpa dig att komma i gång med ditt skrivande. Kursen består av praktiska övningar samt att läsa varandras texter och ge respons så att vi utvecklas tillsammans. Du får hjälp och stöd med att utveckla din idé till färdig historia, och feedback under skrivprocessen. Vi pratar om alltifrån miljö- och karaktärsbeskrivningar till bildspråk och dramaturgi.

Upplägg

  • Vi träffas samma dag och tid varje vecka under åtta veckor. Ev uppehåll för lov bestäms gemensamt i gruppen.
  • I lokalen finns kylskåp och mikro
  • Kaffe och te ingår i kursavgift. 

Förkunskaper

  • Inga förkunskaper krävs.

Ledare

Kursen hålls utav Evalotte Strömberg som är diplomerad coach, föreläsare och utbildare. Under sina 15 år inom dessa yrken har hon lärt sig att vara lyhörd och ödmjuk inför andra människor och livet. Hon använder själv intuitiv skrivande i olika skeenden i livet och ser det som ett mycket bra hjälpmedel att må bättre och även hjälpa sig när hon inte kommer vidare i sitt eget skrivande.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

  • Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

Norrköping Medborgarskolan

Tegelängsgatan 11 B, Norrköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 750 kr

Summa: 1 750 kr

Relaterade artiklar

Kommunikation

Skrivarkurs för fantasyfans

Älskar du monster och magi och drömmer om att lära dig mer om fantasy, skräck och sci-fi? Kanske till och med skriva en egen berättelse? Gå då en kurs på Medbor...

11 juli 2023
Läs vidare om "Skrivarkurs för fantasyfans"

Utforska ämnesområde