En person arbetar framför en laptop
Kurs

Prova på kreativt skrivande

Ort
Norrköping
Startdatum
26 Nov 2022
Tid
10:00-14:30
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
33908
Pris
495 kr

Om arrangemanget

Längtar du efter att förvandla skrivdrömmarna till skrivvana? Har du många påbörjade texter som aldrig blir färdiga eller vill du skriva en bok någon gång men är osäker på var du ska börja? Kanske har du aldrig testat, men är nyfiken.

Innehåll

Här får du inspiration för att komma igång eller komma vidare med skrivarkreativiteten. Vi använder oss bland annat av inspirerande skrivövningar för detta. Du får lära dig grunder i skrivande som gestaltning, dialog och redigering. Fokus ligger på att utveckla det egna skrivandet, att experimentera med språket och att hitta vad vi vill säga med våra texter.

Upplägg

  • Vi träffas på lördag den 26:e november, kl.10-14:30
  • Ta gärna med fika så tar vi en gemensam paus. I lokalen finns kylskåp och mikro.
  • Te och Kaffe ingår i kursavgiften

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs på den här kursen, alla är välkomna!

Kursledare

Anders Gréen, författare som är lärare i grunden:

Jag heter Anders Gréen, lärare i grunden som får energi av pedagogiska möten och nya insikter. Min passion för skrivandet är stor och jag har insett att det inom detta gebit alltid finns nya, spännande perspektiv att upptäcka.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Rabatter

  • Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus
  • Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Ort

Norrköping Medborgarskolan

Tegelängsgatan 11 B, Norrköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 495 kr

Summa: 495 kr

Utforska ämnesområde