Ort
Norrköping
Startdatum
2 Mar 2024
Tid
10:00-15:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Nummer
42392
Pris
895 kr

Om arrangemanget

Det här är en kurs för dig som vill prova på att skriva och utforska din kreativitet.

På denna kurs går vi igenom grunderna i kreativt skrivande. Vi gör lekfulla övningar som sätter igång vår fantasi och skaparglädje. Du får möjlighet att skriva både prosa och poesi. Vi läser våra texter högt, inspireras av varandra och utbyter erfarenheter. Dessutom pratar vi om alltifrån miljö- och karaktärsbeskrivningar till bildspråk och dramaturgi.

Upplägg

  • Vi träffas kl.10-15 på lördag 2/3 och söndag 3/3
  • I lokalen finns kylskåp och mikro
  • Kaffe och te ingår i kursavgift. 

Förkunskaper

  • Inga förkunskaper krävs.

Ledare

Kursen hålls utav Evalotte Strömberg som är diplomerad coach, föreläsare och utbildare. Under sina 15 år inom dessa yrken har hon lärt sig att vara lyhörd och ödmjuk inför andra människor och livet. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

  • Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

Norrköping Medborgarskolan

Tegelängsgatan 11 B, Norrköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 895 kr

Summa: 895 kr

Relaterade artiklar

Kommunikation

Skrivarkurs för fantasyfans

Älskar du monster och magi och drömmer om att lära dig mer om fantasy, skräck och sci-fi? Kanske till och med skriva en egen berättelse? Gå då en kurs på Medbor...

11 juli 2023
Läs vidare om "Skrivarkurs för fantasyfans"

Utforska ämnesområde