Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Stockholm
Startdatum
12 Dec 2020
Tid
10:30-15:30
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Ledare
Helga Härle
Nummer
42589
Pris
1 450 kr

Om arrangemanget

Frigör författaren inom dig! En lustfylld inspirationshelg fylld av skrivövningar som hjälper dig att komma loss och fånga njutningen i att skriva.

Innehåll
Kom med på en lustfylld inspirationshelg fylld av skrivövningar som hjälper dig att komma loss och fånga njutningen i att skriva.

Upplägg
Två intensiva dagar med mycket skrivande, lördag och söndag 12-13/12.

Förkunskaper
Kursen kräver inga förkunskaper.

Kursledare
Helga Härle har haft skrivarkurser sedan slutet av 80-talet. Hon har undervisat i skrivpedagogik på högskolan, har erfarenhet av redaktionellt arbete och lektörsuppdrag, litterär översättning, frilansuppdrag som kulturskribent med mera. Helga är internationellt erkänd haikupoet. Hon var i flera år styrelseledamot i Författarcentrum och Översättarcentrum, och leder idag kurser inom Medborgarskolans interna utvecklingsprogram för kursledare.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Ingen extra kostnad tillkommer för kursmaterial.

Bra att veta
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 450 kr

Summa: 1 450 kr

Utforska ett ämnesområde