Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Linköping
Startdatum
7 Okt 2018
Tid
10:00-14:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Mallfred Keresturi
Arrangemangsnummer
89542
Pris
1 525 kr

Om arrangemanget

Vi modellerar efter levande modell i lera på ett stålskelett och går vidare till förlorad form. Efter detta kan du skapa en silikonform, i vilken du kan gjuta skulpturer i gips, betong, plast eller vax. Denna kurs kommer dels att vara i Medborgarskolans lokaler på Collegium, Teknikringen 7 Linköping och dels i Mallfreds egen ateljè i Vreta kloster.

Kursen går på söndagar varannan vecka,.

KURSMATERIAL
Kostnad för modell och material tillkommer. Material finns att köpa hos WS & Comapny, Tornbyvägen 3, 10% rabatt om du går kurs på Medborgarskolan vid uppvisande av kallelsen.

KURSLEDARE: Mallfred Keresturi är konstnär, född i Rumänien och har bott och arbetat i Sverige sedan 1981. Hans konstverk består framförallt av skulpturer i brons eller marmor samt oljemålningar och akvarell. Mallfred har många års erfarenhet av att leda kurser. www.mallfred.se

ANMÄLAN OCH KALLELSE Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan. Kallelse kommer cirka en vecka innan kursstart, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan. Det går även bra att göra en direktbetalning vid anmälan.

Ort

Linköping Medborgarskolan

Collegium, Teknikringen 7, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 525 kr

Summa: 1 525 kr

Utforska ett ämnesområde