Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Släktforskning Kvällstid - Vännäs

Ort
Vännäs
Startdatum
25 Sep 2018
Tid
18:00-21:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
5 st
Arrangemangsnummer
92548
Pris
895 kr

Om arrangemanget

INNEHÅLL OCH MÅL
På denna grundkurs i släktforskning lär du dig hur du söker i arkiv och databaser för att hitta information om din släkt. Vi utgår från de arkiv som finns i Arkiv Digital. Kursledaren hjälper dig med support och tips under din släktforskningsresa bakåt i tiden.

UPPLÄGG
På kursen i släktforskning träffas ni en gång/vecka under fem veckor med fyra studietimmar/tillfälle.

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inga tidigare kunskaper om släktforskning. God datavana och egen bärbar dator är dock nödvändigt då sökning i arkiv och dokumentation sker i digitaliserade källor.

KURSLEDARE
Kursledaren är Beatrice Kindblom bor i Vännäs och har släktforskat i många år och även hållit i flera släktforskningskurser

KURSMATERIAL
Det material som behövs i släktforskningskursen är en EGEN DATOR  samt ett abonnemang på Arkiv Digital. I kursavgift ingår ett tio veckors abonnemang vilket du själv sedan kan förlänga om du vill. Vid första kurstillfället får du en aktiviteringskod till ditt tio veckors abonnemang.

BRA ATT VETA
Innan kursstart får du gärna gå in på arkivdigital.se och registrera dig som medlem. Registreringen är kostnadsfri. Vi hör av oss till dig innan kursstart. Välkommen med din anmälan!

Ort

Köpmangatan 15

Köpmangatan 15, Vännäs

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 895 kr

Summa: 895 kr

Utforska ett ämnesområde