Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Stockholm
Startdatum
20 Mar 2019
Tid
18:00-21:45
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Ulrika Hoffer Eriksson
Nummer
31422
Pris
1 095 kr

Om arrangemanget

Allt gott i en smoothie, grönsaker, frukt och kryddor.

Mixa underbara bowls som toppas med näringsrika och goda tillbehör. Allt kan mixas för god smak och mättande måltider.Sanbbt och enkelt.Frukter, grönsaker, kryddor. Också för ett hållbart liv där du tar tillvara på din mat som börjar närma sig utgångsdatum. Nyttigt, billigt och i säsong mer eller mindre hela året.

Innehåll
Du går hem med en baskunskap om grundsmaker, konsistenser och massor av idéer om hur du kan variera dina smoothies i en bowl.

Upplägg
Deltagarna arbetar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Alla hjälper till att duka av och diska.

Förkunskaper
Alla intresserade är välkomna.

Kursledare
Ulrika Hoffer är kostrådgivare och varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölk och socker. Hon har specialiserat sig på matens inverkan på hjärnan, hur det vi äter påverkar vårt humör och energi - och tvärtom: hur energi och humör påverkar våra matval och ätmönster. Hon är dessutom holistisk livsstilscoach och certifierad i Stahre-metoden, ett KBT-program för att bryta med känslomässigt ätande. Ulrika är författare till boken Råsmart Familj, korad till Årets måltidslitteratur, kategori hälsa 2011. I april 2014 gav Ulrika ut boken Smarta sötsaker som nu är översatt till 5 språk. Hon har även gett ut böckerna Good mood food 2015, Ärlig mat 2016 och Supersnacks 2017. Läs gärna mer här.

Kursmaterial
Recept som du använder på kursen. Kostnad för recept och råvaror ingår i avgiften.

Utvecklingsmöjligheter
Ulrika håller fler kurser på tema hälsa; nordisk supermat, näringslära för veganer, vardagsvegan samt raw desserter och godis. Vill du gå en längre kurs eller utbildning finns flera inom näringslära, hälsa, raw food eller veganmatlagning. Se vårt övriga kursutbud på hemsidan.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Ort

Medborgarskolans Hus

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 095 kr

Summa: 1 095 kr

Utforska ett ämnesområde