Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Varsomhelst
Startdatum
19 Jun 2018
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Sara-Sofia Lundin
Arrangemangsnummer
25606
Pris
1 595 kr

Om arrangemanget

Vill du också göra världen lite vackrare med tillverkning av egna smycken?

Smyckestillverkning

Del 1: Vi gör armband och halsband av fina pärlor, smyckeswire, klämpärlor och lås som vi sedan ger det där lilla extra med en berlock eller två.

Del 2: Med hjälp av hattpinnar och tänger gör vi örhängen och hängen som går att använda i både armband och halsband om man vill det. Vi går även igenom hur man länkar med pärlor.

Del 3: Nu när vi lärt oss de vanligaste teknikerna fortsätter vi på samma spår och gör rassliga armband och/eller härliga klasar som passar utmärkt i både en lång och kort kedja, till både vardags och till fest.


FÖRKUNSKAPER
Alla är välkomna!

LEDARE
Sara-Sofia Lundin

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA

Så här går det till
I samband med kursstart får du dina inloggningsuppgifter till plattformen. Du kommer att kunna logga in från och med den dag som kursen startar. God datorvana, headset och tillgång till webkamera är nödvändigt.

Vid tekniska problem vänd dig till : Jannis Gauci <jannis.gauci@medborgarskolan.se>; Joanna Svärd <joanna.svard@medborgarskolan.se>

KURSMATERIAL

Ingår ej i kurspriset


Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

RABATT
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Distans

I en dator nära dig, Varsomhelst

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 595 kr

Summa: 1 595 kr