Sångerska sjunger i mikrofon.
Kurs

Solosång Enskild undervisning (Intresseanmälan) kursstart löpande HT24

Ort
Örebro
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Angelica Åhman
Nummer
81496
Pris
2 480 kr

Om arrangemanget

Vill du bli coachad av en sångpedagog? Vi övar upp röstens omfång, både högt och lågt, vi tränar uttryck och text. Kursen vänder sig både till nybörjare och mer avancerade sångare.


Innehåll
Ta enskilda sånglektioner och få personlig coaching av våra sångpedagoger! Enskild sånglektion innebär att du sjunger på egen hand tillsammans med sångpedagogen Ni arbetar tillsammans fram ett material som passar just din röst och dina förutsättningar. Här har du möjlighet att fördjupa dig i en specifik teknik/genre eller kanske testa lite av varje. Vi arbetar med sångteknik, improvisation, personligt uttryck och att utöka din repertoar.

Har du speciella önskemål om genre eller låtval så är du välkommen att berätta detta i kontakten med just din sångpedagog.

Upplägg
8 x 30 min, en gång i veckan eller enligt överenskommelse. Tillsammans tar vi fram material som vi går igenom och som du kan träna på hemma. Du får öva sångteknik och utveckla ditt uttryck. Har du redan vissa förkunskaper fortsätter du tillsammans med läraren att utveckla just det du behöver

Önskar ni undervisning i par (duo) hör av dig så försöker vi ordna det! 
Vi kan också erbjuda distansundervisning vid behov
Uppehåll vid skollov efter  överenskommelse. Om du inte kan komma på bokad lektion behöver vi ha din avanmälan senast kl 10.00 samma dag som din lektion. Då erbjuds du en lektion vid ett annat tillfälle som ersättning, detta går att göra vid två tillfällen.


Förkunskaper
Undervisningen sker individuellt och skräddarsys efter elevens önskemål. Passar både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv.

Kursledare
Alla våra sånglärare är utbildade sångpedagoger och har stor erfarenhet av att undervisa såväl nybörjare som avancerade sångare. Våra undervisningsmetoder främjar en god sångteknik och stilkänsla samt ett kreativt förhållningssätt till sång.
Våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Intresseanmälan är avgiftsfri och inte bindande. Vi kommer kontakta dig för förslag på tider så skriv gärna i kommentarsfältet vilka dagar och tider som passar dig

Viktig information om betalning

Anmälan är en intresseanmälan och vi kommer kontakta dig för förslag på tider.  Välj " Andra betalalternativ", så kommer du vidare och väljer "Medborgarskolan faktura". Då skapar vi fakturan manuellt först när du har fått en överenskommen tid. Efter överenskommen tid gäller ordinarie köpevillkor och avbokningsregler. Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala

Bra att veta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt.. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 480 kr

Summa: 2 480 kr

Relaterade artiklar

Musik

Rik på musik

Om man älskar musik så finns det få saker som kan berika ens liv på samma sätt som musiken. Känslan när man sätter den där tonen, ­lyssnar på den där låten elle...

6 november 2023
Läs vidare om "Rik på musik"

Utforska ämnesområde