Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Föreläsning

Sorgbearbetning - Föreläsning

Ort
Örebro
Startdatum
1 Mar 2020
Tid
16:00-17:30
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
41740
Pris
220 kr

Om arrangemanget

En föreläsning om sorg, vad sorgen gör med oss och vad vi gör med sorgen. Men även en föreläsning om glädje.

Möt Olle, vars mamma dog när han var 12 år gammal och han hade då inte någon som helst möjlighet att varken hantera eller bearbeta sorgen. Detta är historien om att det aldrig är försent, men att det även kan gå dåligt om man förtränger sina känslor för länge. Olle fick efter 18 år till sist hjälp och möjlighet att börja bearbeta sorgen, vilket blev ett heltidsjobb under många år. Idag utgör inte längre sorgen något hinder i livet för Olle.

Föreläsare

Olle Fahlén, Diplomerad mindfulnessinstruktör (steg 2), Mindfulnesscenter. Olle har många års erfarenhet av meditation och att leda meditation i grupp. Olle har även stor erfarenhet av att båda leva med och att förtränga sorg, samt många års erfarenhet av att bearbeta den egna sorgen, både individuellt och som deltagare i sorgbehandlingsgrupp.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.


Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Ort

Medborgarskolan Örebro

Storgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 220 kr

Summa: 220 kr

Utforska ett ämnesområde