En kille i regnjacka tar bilder i skog
Kurs

Sortera dina foton i datorn - från kaos till album

Ort
Limhamn
Startdatum
30 Okt 2023
Tid
15:30-17:45
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Markus Hansson
Nummer
56603
Pris
1 125 kr

Om arrangemanget

Äntligen en kurs som hjälper dig att få ordning på dina foton i datorn.

I denna kursen går vi inte bara igenom hur kan sortera sina bilder i datorn, ni kommer även lära er bli vän med Utforskaren, göra digitala bildspel, vad man bör tänka på, hur man gör en fotobok och mycket mer.

Material
Ni måste ta med er egen dator. Om ni inte kan få med er dator så försök att spara ner de bilder ni vill jobba med på ett USB-minne och ta med dem.

För vem?
God datorvana!

Anmälan
OBS! Ta del av köpevillkoren innan du anmäler dig. När kursen fått tillräckligt med anmälningar får du en kallelse med faktura via posten eller e-post. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.

  • Anmälan är bindande
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Ledare
Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Man kan dela upp betalningen på upp till tre månader, meddela i så fall detta vid din anmälan.

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Ort

Medborgarskolan - Limhamns Folkets hus

Linnégatan 61, Limhamn

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 125 kr

Summa: 1 125 kr

Utforska ämnesområde