Ort
Halmstad
Startdatum
24 Jan 2024
Tid
18:40-20:10
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
39601
Pris
1 695 kr

Om arrangemanget

I denna kursen bygger vi vidare på kunskaperna som du fick i Spanska A1 del 1. Du fortsätter på att öva att tala så att du snabbt blir bättre på att kommunicera på spanska. Vi varvar praktik och grammatik med stöd och hjälp av kurslitteraturen.

Innehåll
Vi breddar dina kunskaper inom bl.a. vardagsspråket, uttal och ordförråd genom olika övningar som till exempel dialoger och rollspel. Tillsammans med ledaren anpassas undervisningen till dig och gruppens kunskapsnivå. 

För vem
På denna nivå har du fortfarande begränsade kunskaper. Du har läst spanska ca 2 termin.

Är du osäker på vilken nivå du ligger i din språkutveckling? Läs mer om Europarådets nivåskala och testa dig själv på www.medborgarskolan.se/europaradets-nivaskala

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Vi jobbar med sista delarna i Caminando 1 + extramaterial för att sedan eventuellt gå över till Caminando 2. Material till Caminando 1 tillhandahålls utan extra kostnad för nytillkomna elever.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör på www.medborgarskolan.se/allmanna-villkor

 

Ort

Medborgarskolan Halmstad

Skolgatan 5, Halmstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 695 kr

Summa: 1 695 kr

Utforska ämnesområde