Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Spanska A2 Konversation - Tema Spanien

Ort
Norrköping
Startdatum
8 Feb 2018
Tid
19:00-20:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Leticia Garrido Alvarez
Arrangemangsnummer
85665
Pris
1 395 kr

Om arrangemanget

INNEHÅLL
På den här kursen får du med hjälp av dina spanskakunskaper lära dig mer om Spanien. Vi tar upp vardagslivet i Spanien, spansk kultur, geografi och andra ämnen som gruppen är intresserad av. Vi läser också texter på spanska t.ex. olika artiklar. Vi använder oss av spanska språket så mycket som möjligt och fokus ligger på att kommunicera. Ibland tar vi kanske till svenska för att fördjupa oss i något ämne.

UPPLÄGG
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas under 10 veckor.

FÖRKUNSKAPER
Detta är en kurs för dig som redan har grundläggande kunskaper i spanska. Du kan redan känna igen enklare fraser, berätta kortfattat om dig själv och kommunicera med någon som talar långsamt och tydligt. På kursen lär du dig att bli säkrare i vardagliga situationer och föra mer komplexa samtal.

NIVÅ
Kursen motsvarar nivå A2 enligt Europarådets Nivåskala. "A2 Jag kan förstå och skriva korta och enkla meddelanden och personliga brev. Jag kan ta del i korta sociala samtal."
Testa dig själv och hitta din nivå: http://www.medborgarskolan.se/amnesomraden/sprak-och-resa/europaradets-nivaskala-och-spraktest/europaradets-nivaskala-och-spraktest/

KURSMATERIAL
Kursledaren tillhandahåller kursmaterial.

KURSLEDARE
Det är något speciellt med våra kursledare! Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning. Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

BRA ATT VETA
Tips på vidareutveckling; Efter avslutad kurs erbjuder vi fortsättningskurser. Prata med din kursledare så får du hjälp att hitta rätt nivå.

Kallelse kommer ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer fakturan på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

Norrköping Medborgarskolan

Tunnbindaregatan 8, Norrköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 395 kr

Summa: 1 395 kr