Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Spanska enskild undervisning

Ort
Karlstad
Antal tillfällen
5 st
Nummer
43383
Pris
2 500 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Madrid, Buenos Aires, bergsbyar i Peru, eller i innefolkets Miami. Lär dig språket för tre kontinenter, känn doften och upptäck kulturen.

Innehåll

Individuell undervisning i franska för dig som behöver konversationsträning, läxhjälp eller som vill damma av gamla kunskaper. Finslipa spanska inför en resa eller konferens! Kursen passar även dig som är helt nybörjare och vill lära dig grunderna.

Undervisningen och upplägget anpassas efter dina önskemål och behov för att du ska få ut maximalt av dina enskilda lektioner. Tillsammans med kursledaren läggs en passande arbetsplan upp för att tillgodose dina önskemål.

Upplägg

Lektionerna sker en gång i veckan i fem veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans ledaren vid första lektionen. Start, dag och tid bestäms i samråd med ledaren och administrationen.

Kursen omfattar 45 minuter per kurstillfälle, det finns även möjlighet att ta dubbla lektioner. Efter avslutad kurs erbjuder vi möjlighet att boka fler lektioner för att fortsätta inlärningen. Prata med din kursledare eller administrationen så får du hjälp med detta.

Förkunskaper

Kursen passar både dig som kommit i kontakt med språket tidigare och dig som är helt nybörjare.

Kursledare
Henry Trejos kommer from Costa Rica, ett land som ligger i Centralamerika. I Costa Rica pratar man spanska som officiellt språk. I Sverige har Henry läst bl.a. Spaniens historia och kultur, Fonetik med Pilar Álvarez och Vigdis Ahnfelt inom programmet till lärare på Karlstads Universitetet. Som lärare vill Henry ha en läromiljö med respekt där varje elev känna sig trygg och säker, för att fråga och lära sig så mycket spanska som möjligt.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Vilket material som används bestäms vid första tillfället. Detta för att undervisningen ska bli så individuellt anpassad som möjligt.

Skriv gärna i meddelanderutan om du har några önskemål om dag eller tid.

Ort

Medborgarskolan Karlstad

Drottninggatan 48, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 500 kr

Summa: 2 500 kr

Utforska ett ämnesområde