Ett klassrum med elever som utför en uppgift
Distanskurs

Spanska för nybörjare - Helgkurs på distans

Ort
Distans
Startdatum
7 Okt 2023
Tid
10:30-12:00
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
37968
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

Välkommen till vår nybörjarkurs i spanska på distans! Med över 460 miljoner talare världen över är spanskan ett av de största och mest inflytelserika språken idag. Denna kurs ger dig en spännande start på din resa att lära dig grunderna i språket - från vardagliga fraser till grundläggande grammatik. Ge dig själv fördelen att lära dig detta betydelsefulla språk och öppna dörrar till nya kulturella och personliga upplevelser!

Innehåll
Vi fokuserar på att lära oss grundläggande grammatiska strukturer i det spanska språket med stort fokus på egen skriftlig och muntlig produktion på nivå motsvarande A-nivå enligt GERS. Vi tränar även på att lyssna och läsa på målspråket samtidigt som vi bygger ett grundläggande ordförråd.

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi ses via den digitala plattformen en gång i veckan under 8 veckor på distans. Inga förkunskaper krävs. Efter avslutad kurs erbjuder vi möjlighet att boka plats på kommande fortsättningskurs. Prata med din kursledare eller administrationen så får du hjälp att hitta rätt nivå.

Kursledare
Eva-Lena Ströman är legitimerad lärare på gymnasienivå inom ämnena Spanska, Engelska och Italienska. Hon har även studerat Katalanska och Somaliska vid olika universitet i Sverige. Sedan tonåren har hon levt i en mångkulturell miljö och hon brinner för att möta nya människor och nya kulturer.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften men finns att beställa här:

Fysisk bok: Westerman et al. (2016). Caminando 3. Lärobok inkl. Ljud. ISBN: 9789127445420

Digital version: Westerman et al. (2016). Caminando 3. Lärobok inkl. Ljud. ISBN: 9789127446649

Båda versionerna finns att beställa på nok.se

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära.
Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ämnesområde