Startdatum
18 Nov 2024
Tid
10:30-13:00
Dagar
Mån, Ons
Antal tillfällen
6 st
Ledare
Roberto Muñoz Gomez
Nummer
56046
Pris
2 300 kr

Om arrangemanget

Spanska för nybörjare i Torrevieja. Lär dig spanska under den spanska solen, vid de finna stränderna medan du njuter av en härlig paella eller ett glas sangria. En annorlunda vistelse för att lära sig spanska. ¡Bienvenidos!

En kurs för dig som redan bor i Torrevieja eller som vill åka dit på en aktiv semester. Du kan göra din anmälan, trots att kursen är fullbokad. Blir det tillräckligt med deltagare startar vi en ny grupp.

Kursen Spanska för nybörjare i Torrevieja är en nybörjakurs speciellt utformad för vuxna som vill lära sig spanska. Du får grundläggande kunskaper i spanska, så att du kan klara dig i enklare situationer och får en fast grund att bygga vidare på. Du kommer snabbt igång med enkel vardagskommunikation.

En kurs i spanska i Spanien är en unik möjlighet för dig att göra snabba framsteg eftersom du dagligen omges av språket. Du får uppleva spansk kultur med dess unika traditioner och genuina livsstil.

Innehåll

Det bästa sättet att lära sig språk är att leva livet på språket där språket lever, det vill säga att bo på ett ställe där språket talas.
En kurs för dig som är nybörjare. Redan från början tränar vi på att muntligt använda vardagsspråk så mycket som möjligt. Du får även grundläggande kunskaper i hör- och läsförståelse, skrivning och grammatik och en bra start på ditt ordförråd.

Du lär dig bland annat:

  • Hälsningsfraser, att presentera dig, att säga varifrån du är och vilka språk du pratar, att fråga om nationalitet och varifrån någon är, att ta reda på vilka språk som talas var.
  • Fråga och berätta om familj, civilstånd, barn och släkt.
  • Fråga och berätta om ditt yrke och arbete.
  • Berätta hur gammal du är och fråga om hur gammal en annan person är.
  • Berätta om var du bor och om din bostad.

Upplägg

Kursen omfattar 3 x 45 min per dag, vi träffas måndagar och onsdagar under 3 veckor.

Förkunskaper

Inga förkunskaper i spanska behövs.

Kursmaterial

Se habla español. Studiematerial ingår i kursavgiften.

Kurslokal

Almudena 44, Torrevieja. Nära busstationen och Playa del Cura.

Kursledare

Roberto Munoz brinner för språk och delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Han har många års erfarenhet som lärare och håller kurser i spanska, allt från nybörjar till avancerad nivå.
Roberto har jobbat som kursledare på Medborgarskolan i nästan 20 år och tycker att Medborgarskolan är en plats där man kan lära sig språk på ett roligt och lekfullt sätt. Det är därför vi vill gå ett steg till, och ha en kurs i Torrevieja i Spanien där han bor en del av året sedan flera år tillbaka.
Robertos motto är: ”Att lära sig ett nytt språk är det bästa sättet att lära känna världen, ett fönster till en ny kultur.”

Det är något speciellt med våra kursledare...!
Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling

Bra att veta

För all praktisk information och frågor kan du skicka till: roberto.munoz@medborgarskolanstockholm.se

 

Pris

Deltagaravgift: 2 300 kr

Summa: 2 300 kr

Utforska ämnesområde