Medborgarskolan med känsla för kommunikation
Kurs

Spanska termin 2 A1 - Torrevieja, Spanien

Startdatum
21 Nov 2023
Tid
10:30-13:00
Dagar
Tis, Tors
Antal tillfällen
6 st
Ledare
Roberto Muñoz Gomez
Nummer
53977
Pris
1 950 kr

Om arrangemanget

Fortsätt att lära dig spanska i Spanien i Torrevieja, under den spanska solen, vid de finna stränderna medan du njuter av en härlig paella eller ett glas sangria. En annorlunda sätt att lära sig spanska och semestra.

En kurs för dig som redan bor i Torrevieja eller som vill åka dit på en aktiv semester.
Kursen Spanska Termin 2 i Torrevieja är speciellt utformad för vuxna som vill fortsätta att lära sig spanska. Du lär dig att klara av fler enkla vardagssituationer. Du övar på att tala så att du snabbt blir bättre på att kommunicera på spanska. 
I termin 2 bygger vi vidare på de kunskaper som du fick i nybörjarkursen eller om du har liknande kunskaper, ca 20 studietimmar.
Du kommer att få lära dig nya ord, uttryck och också grammatik. Men inte bara det, du får lära dig mer om det spanska vardagslivet. 
En kurs i spanska i Spanien är en unik möjlighet för dig att göra snabba framsteg eftersom du dagligen omges av språket. Du får uppleva spansk kultur med dess unika traditioner och genuina livsstil.

Kostnader för transport, biljetter, mat och dryck tillkommer.

Innehåll
Det bästa sättet att lära sig språk är att leva livet på språket där språket lever, det vill säga att bo på ett ställe där språket talas.

Du lär dig bland annat:

  • Berätta vart är du på väg, fråga efter vägen och förklara vägen för någon.
  • Beställa och betala på kafé/bar/restaurang. Boka ett bord.
  • Ord för mat och dryck.
  • Klockan och tidsuttryck.
  • Prata om vanor och fritidsaktiviteter.
  • Veckodagar, månader, årstider.
  • Föreslå att göra något

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per dag, vi träffas tisdagar och torsdagar under 3 veckor.

Förkunskaper
Du har läst en nybörjarkurs eller du har liknande kunskaper, ca 20 studietimmar.

Kursmaterial
"Se habla español" - Spanska för nybörjare. 
Studiematerialet är på svenska - spanska, ingår i kursavgiften.

Kurslokal
Almudena 44, 3B i Torrevieja Centrum nära Playa del Cura

Kursledare
Roberto Munoz brinner för språk och delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Han har många års erfarenhet som lärare och håller kurser i spanska, allt från nybörjar till avancerad nivå.
Roberto har jobbat som kursledare på Medborgarskolan i nästan 20 år och tycker att Medborgarskolan är en plats där man kan lära sig språk på ett roligt och lekfullt sätt. Det är därför vi vill gå ett steg till, och ha en kurs i Torrevieja i Spanien där han bor en del av året sedan flera år tillbaka.
Robertos motto är: ” Att lära sig ett nytt språk är det bästa sättet att lära känna världen, ett fönster till en ny kultur.”

Det är något speciellt med våra kursledare...!
Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Boende
Vi hjälper dig med att boka boende om du vill.

Vi rekommenderar dig boende i delad lägenhet med andra kursdeltagare. Du delar lägenhet med 2-4 kursdeltagare. Du kan välja mellan att ha eget sovrum eller att bo i dubbelrum i lägenheten. Vardagsrum, kök, badrum och terrass delas. Det finns lägenheter med två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar.

För all praktisk information och frågor kan du skicka till:

roberto.munoz@medborgarskolanstockholm.se

Referenspriser

Dubbelrum per person: 190 € /vecka

Enkelrum: 300€ /vecka

Extra natt: 40 € per person i dubbelrum och 60€ i enkelrum.

Städning ingår i slutet av vistelsen.

Sängkläder och handdukar ingår.

Lägenheterna har tvättmaskin, AC och WIFI.

Övriga kostnader (el, vatten, gas) ingår i priset.

Deposition
Depositionsavgiften är 100€ och betalas vid ankomsten (kontant eller genom banköverföring) och återbetalas vid avresan under förutsättning att allt är i ordning.

In- och utcheckning
Du kan checka in från kl. 14.00 söndagen före kursstart och checka ut fram till kl 12.00 lördagen efter kursens sista dag. Behöver du extranätter, hjälper vi dig med det också.

Om rummet är städat och klart före kl 14 på incheckningsdagen får du givetvis tillträde till rummet tidigare.

Om du vill hellre bo själv eller med en vän eller familjemedlem rekommenderar vi privata lägenheter. Naturligtvis är det fullt möjligt att endast boka kurs och ordna boendet på egen hand.

Transport till och från flygplatsen
Du kan begära transport från flygplatsen till det arrangerade boendet för 50€, och från boendet till flygplatsen. 10€ extrakostnad mellan kl 23.00 och 08.00.

Pris

Deltagaravgift: 1 950 kr

Summa: 1 950 kr

Utforska ämnesområde