Närbild på dansande fötter
Kurs

Stepp vuxna fortsättning - dansskola 98

Ort
Örebro
Startdatum
25 Jan 2022
Tid
18:40-19:40
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
9 st
Ledare
Marie Kühler Flack
Nummer
55476
Pris
1 450 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Steppa med Marie Kühler!! Stepp är en härlig dansstil där man använder sig utav steppskor för att skapa rytmer. Stepp är grunden till mycket av den dans som finns i dag, det var det första uttrycksmedlet i den Afro-Amerikanska kulturen som Jazz, swing och Hip Hop härstammar ifrån.

Innehåll
Lektionerna innehåller olika slag och slagteknik, rytmik och koreografi. Du övar koordination, rytmkänsla och kondition

Upplägg
Kursen innehåller 9 kurstillfällen och har uppehåll samma veckor som skolan. 

Du får prova första tillfället! Du måste dock göra en anmälan så att du har en garanterad plats då vi inte har några öppna prova-på klasser. Vill du inte fortsätta kontakta Medborgarskolan omgående, dock senast 24h innan tillfälle 2 så får ni kostnadsfritt avanmäla er från kursen, annars debiteras hela kursavgiften.


Förkunskaper
Nivån är anpassad för som har minst 2 terminer förkunskap.

Kursledare
Marie Kühler är grundare till dansskolan Entré och vi välkomnar henne tillbaka för ett "gästspel"! Marie har lång erfarenhet som artist och medverkade i sin första professionella teaterproduktion som dansare vid 17 års ålder. Det har hunnit bli 20 Hjalmar revyer sen den första 1984, där hon medverkat som dansare, skådespelare, artist och under många år även som koreograf. Utöver revyerna har Marie bl.a. satt upp musikalen "Stepping out", spelat deckarfarsen "Nu är det klippt", koreograferat och regisserat "Entewaiter"- showerna på Nöjeskrogen,

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Klädsel: Bekväma träningskläder, skor med steppjärn. Kursen genomförs på Marie Kühlers showdansskola Entré, Fredsgatan 14. Omklädningsrum med duschmöjligheter finns.

Friskvårdsbidrag
På den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.


Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Ort

Showdansskolan Entré

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 450 kr

Summa: 1 450 kr

Utforska ett ämnesområde