En kvinna stickar
Kurs

Stickcafé sticka och virka och utvecklas tillsammans - vi lär av varandra

Ort
Örebro
Startdatum
19 Sep 2023
Tid
17:30-20:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Kristina Danielsson-Hedlund
Nummer
71106
Pris
350 kr

Om arrangemanget

Kom med i vårt Stickcafé och sticka och utvecklas tillsammans. Vi inspirerar varandra och utbyter idéer. Alla är välkomna, ung som gammal. Kom till vår mötesplats!

Kom med i vårt Stickcafé och sticka och utvecklas tillsammans. Vi inspirerar varandra och utbyter idéer. Alla är välkomna, ung som gammal och vi lär oss av varandra. Kom till vår mötesplats! 

FÖRKUNSKAPER
Lite

KURSMATERIAL
Tar du med själv.

LOKAL: I våra lokaler kaffe o The ingår

BRA ATT VETA

Vi lär av varandra är ett koncept som utgår från ditt intresse eller kunskap. Detta är träffar med personer som har samma intressen och där vi lär och utforskar olika områden och utvecklas tillsammans. Medborgarskolan erbjuder en trevlig atmosfär i våra lokaler och en kaffe/the. Vi startar intressegruppen när gruppen har fått tillräckligt med deltagare eller att gruppen blivit fulltecknad. Du kommer att få en inbjudan/kallelsefaktura när gruppen är startklar därefter träffas vi första gången för att sätta en plan utifrån ert intresse och utser någon som gruppens kontakt/ledare.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fab.

Fabriksgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 350 kr

Summa: 350 kr

Relaterade artiklar

Konst och hantverk

Stickning är avkoppling

Årets julklapp 2022 blev det hemstickade plagget men trenden att sticka tog ordentlig fart redan vid pandemins början enligt Camilla. Behovet av att skapa med h...

20 december 2022
Läs vidare om "Stickning är avkoppling"

Utforska ämnesområde