Breakdanceföreställning på scen
Kurs

Streetdance 8-10 år Nyb/Forts

Ort
Jönköping
Startdatum
27 Jan 2022
Tid
18:00-19:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
12 st
Nummer
30051
Pris
1 400 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

STREETDANCE 8-10 år Nybörjare / Fortsättning

Var beredd på att svettas, skaka loss och efter 60 minuter lämna danssalen glad och inspirerad!

INNEHÅLL OCH MÅL
Under denna energifyllda kurs kommer du få testa på Street dance som innehåller många olika sorters stilar. Genom olika övningar kommer vi att lära oss att få till rätt teknik i rörelserna till passande musik.

UPPLÄGG
Vi kommer att börja lektionerna med lättare uppvärmning. Fokus i den här kursen kommer ligga på inlärning av danssteg och kombinationer till passande Street musik.

FÖRKUNSKAPER


Det är bra om du har dansat tidigare och gärna street men det är inget krav  


KURSLEDARE

Nathalie Ferm

Nathalie  är en positiv och glad tjej. Dans för henne är bland det bästa som finns. Nathalie har dansat här på Medborgarskolan sedan 2009. Just nu går Nathalie på estet dans och hennes dröm är att kanske kunna fortsätta med att kunna försörja sig på dansen i framtiden. Hon tycker om att jobba med barn och ser fram emot att få lära ut och så frö till blivande små dansare.


Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs . Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.KURSMATERIAL
Ha bekväma och lediga kläder som går bra att röra sig i. Mjukisbyxor, hoodie, t-shirt, linne gärna i material som andas! (För din egen skull.)
Du dansar med en street sko eller en gympaskor (inomhusskor).

BRA ATT VETA

Dusch och omklädningsrum finns. 

Under sportlovet (vecka 7) samt påsklovet (vecka 15) är det ingen undervisning om inte kursledaren meddelar annat.

Anmälan är bindande men du har rätt att prova på vid första tillfället. Eventuell avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars debiteras du full avgift.

Välkommen!

 

Medborgarskolan följer aktivt utvecklingen gällande covid-19. Vi följer rekommendationer och direktiv från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Läs mer här : https://www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/coronavirus-covid-19-medborgarskolans-rekommendationer/

Ort

Medborgarskolan Jönköping DANSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 400 kr

Summa: 1 400 kr

Utforska ett ämnesområde