Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Kristianstad
Startdatum
8 Sep 2019
Tid
16:15-17:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Gabriella Burgess
Nummer
38053
Pris
695 kr

Om arrangemanget

På Street´n´Show mixar vi de olika dansstilarna. Samtidigt gör vi inte avkall på att lära sig grundtekniken inom dans som du behöver oavsett vilken stil du ska dansa.

På Street´n´show mixar vi de olika dansstilarna. Samtidigt gör vi inte avkall på att lära sig grundtekniken inom dans som du behöver oavsett vilken stil du ska dansa. Det går bra att efteranmäla sig och betala för resterande gånger!

INNEHÅLL OCH MÅL
Denna kurs bygger på att barnet ska utvecklas mer som individuell dansare. Känsla att röra sig i takt musiken tillsamman med dansstegen är huvudsyftet även uttryck och känsla är viktigt. Vi utveckla även den tekniska kunskapen och utvecklar grundsteg till mer avancerade moment och rörelser. Man lär sig 1-2 koreografier (danser) under terminen som man ska komma ihåg utan lärarens handledning. Man kommer även att lära sig räkna till musiken i olika takter och dans till dessa som sedan återkommer i koreografin och diagonaler. Uttryck i dansen och känslan av dansglädje kommer att arbetas med genom diagonaler av olika slag övningar framför speglarna mm.

FÖRKUNSKAPER
Ett genuint dansintresse från barnen och viljan att lära sig dansa samt ett glatt humör och hög energi är alltid uppskattat men även förmåga att ta åt sig information som läraren ger under lektionen och försöka komma ihåg den.

KURSLEDARE
Gabriella har varit danslärare i snart 2 år och har dansat i 5,5 år. Hennes huvudstilar är Krumping, New School och Old School.

Hon har varit danslärare för barn och ungdomar mellan 3-15 år och håller i kurser i Hässleholm, Kristianstad och Osby. På Gabriellas lektioner så vill hon att man ska släppa loss och ge positivitet till varandra. Hennes koreografier varierar allt från att vara lekfull till att vara dramatisk.

BRA ATT VETA
Invänta kallelse till kursen. Uppehåll vecka 44.

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

Ort

Medborgarskolan Danssal Kristianstad

Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 695 kr

Summa: 695 kr

Utforska ett ämnesområde