Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Osby
Startdatum
4 Sep 2019
Tid
18:00-19:00
Dagar
Ons, Tors
Antal tillfällen
11 st
Ledare
Gabriella Burgess
Nummer
38056
Pris
600 kr

Om arrangemanget

Vill du dansa som de hetaste artisterna på Youtube? Här får du en häftig blandning av funk, hiphop och annan tuff musik. Kille eller tjej? Spelar ingen roll! Har du missat kursstarten - det gör inget! Går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger. OBS: Kursen är förlagd på onsdagar!

Vill du dansa som de hetaste artisterna på Youtube? Här får du en häftig blandning av funk, hiphop och annan tuff musik. Kille eller tjej? Spelar ingen roll!


INNEHÅLL
Det finns många olika namn på gatudanserna från USA, break,hip-hop, popping, locking är några av stilarna. Vi utvecklar en positiv kroppsuppfattning och rörelseglädje. Du bekantar dig här med olika dansstilar och lär dig olika koreografier. Kom och få en skön Street-känsla i kroppen.

Kursbonus: efter de 10 kurstillfällena avslutar vi med en dansshow för släkt och vänner! Kursen är förlagd på onsdagar.

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inga förkunskaper, bara ett glatt humör och lust att röra dig till musik.

LEDARE
Gabriella har varit danslärare i snart 2 år och har dansat i 5,5 år. Hennes huvudstilar är Krumping, New School och Old School.

Hon har varit danslärare för barn och ungdomar mellan 3-15 år och håller i kurser i Hässleholm, Kristianstad och Osby. På Gabriellas lektioner så vill hon att man ska släppa loss och ge positivitet till varandra. Hennes koreografier varierar allt från att vara lekfull till att vara dramatisk.


BRA ATT VETA
Vi dansar i lediga kläder , ha även med en vattenflaska.

OBS! Uppehåll vecka 44. Uppvisning på Borgen i Osby 21/11.

Missade du kursstarten? Då kan du anmäla dig och betala för resterande gånger!

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

Ort

Medborgarskolan

Industrigatan 10 (fd. Källan ), Osby

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 600 kr

Summa: 600 kr

Utforska ett ämnesområde