Breakdanceföreställning på scen
Kurs

Streetdance 7-9 år med Josefine

Ort
Vetlanda
Startdatum
1 Feb 2022
Tid
17:00-18:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
14 st
Ledare
Josefine Augustsson
Nummer
29835
Pris
1 040 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Välkommen att anmäla dig till Streetdanskurs på Medborgarskolan i Vetlanda!

En streetdancekurs innehåller rytmik, musiktolkning, rörelseglädje med dansteknik och koreografi.

Musiken på en kurs i streetdance är hip hop, funk ,rythm´n blues, RNB och populära radiohits. Streetdance är ingen renodlad stil utan utvecklas ständigt och varje lärare har sin egna personliga stil. Streetdance är en teknisk men mycket rytmisk dans, med tydliga hårda rörelser och snabba takter.

 

KURSINNEHÅLL Kursen innehåller många olika dansövningar som-rytmik, takt, rörelse, kropp och rumsuppfattning. Vi har som mål att lära oss en koreografi  som är färdig i slutet av terminen och som koreograferas av kursledaren.

KURSLEDARE  Josefine Sandberg läs mer om henne här:https://www.instagram.com/p/Bi8ljw6jwvJ/?taken-by=medborgarskolan_vetlanda

Medborgarskolan Vetlanda Dansverksamhets huvudmål är att få våra deltagare att må bra med rörelse och dans till dagens musik. Hos oss blir ditt intresse till kunskap. Att dansa kan vara ett bra sätt att lära känna sin egen kropp, men även en fantastisk fysisk motionsform.

När dansklassen är startklar skickas kallelse och faktura ut till uppgiven adress. Se till att vid anmälan alltid uppge mail och mobilnummer så vi kan få ut viktig information till dig om så skulle behövas. Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

 

 

 

”Medborgarskolan följer aktivt utvecklingen gällande covid-19. Vi  följer rekommendationer och direktiv från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Läs mer här : https://www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/coronavirus-covid-19-medborgarskolans-rekommendationer/

Ort

Medborgarskolan Vetlanda

Kyrkogatan 20, Vetlanda

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 040 kr

Summa: 1 040 kr

Utforska ett ämnesområde