Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Osby
Startdatum
9 Sep 2020
Tid
16:30-17:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
48129
Pris
695 kr

Om arrangemanget

En streetdancegrupp endast för killar! Vill du dansa som de hetaste artisterna på Youtube? Här får du en häftig blandning av funk, hiphop och annan tuff musik. Har du missat kursstarten - det gör inget! Går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger.

Endast killar är välkomna i denna grupp!
Vill du dansa som de hetaste artisterna på Youtube? Här får du en häftig blandning av funk, hiphop och annan tuff musik.


INNEHÅLL
Det finns många olika namn på gatudanserna från USA, break,hip-hop, popping, locking är några av stilarna. Vi utvecklar en positiv kroppsuppfattning och rörelseglädje. Du bekantar dig här med olika dansstilar och lär dig olika koreografier. Kom och få en skön Street-känsla i kroppen.

Kursbonus: efter de 10 kurstillfällena avslutar vi med en dansshow för släkt och vänner

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inga förkunskaper, bara ett glatt humör och lust att röra dig till musik.

LEDARE
Thea Tidlundh har dansat streetdance på medborgarskolan i 5 år innan jag började på gymnasiet. Nu går Thea på C4 Gymnasiet i Kristianstad och läser estetiska programmet med inriktning dans. Thea brinner för att dansa och att lära ut dans. 

BRA ATT VETA
Vi dansar i lediga kläder , ha även med en vattenflaska. Lektionen varar i 45 min. Det går att dela upp kursavgiften på 2 el 3 månader utan extra kostnad. Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss!

OBS! Uppehåll v 44. Uppvisning 26/11.

Missade du kursstarten? Då kan du anmäla dig och betala för resterande gånger!

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

Ort

Medborgarskolan

Industrigatan 10 (fd. Källan ), Osby

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 695 kr

Summa: 695 kr

Utforska ett ämnesområde