Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Streetdance från 10 år steg 1 Fortsättning med Julia

Ort
Vetlanda
Startdatum
5 Sep 2019
Tid
17:00-18:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Julia Klingberg
Nummer
17336
Pris
900 kr

Om arrangemanget

INNEHÅLL OCH MÅL

Streetdance
Det finns många olika namn på gatudanserna från USA, break, hip-hop popping, locking är några av stilarna. Streetdance är alltså ett samlingsnamn för många dansstilar. Så det är dansledaren som sätter sin mix av sin streetdance, men mycket av stilen är omgjorda grundsteg från Jazzdansen. Lektionerna blandas med pedagogiska och lärorika dansövningar som kroppsuppfattning, taktlära, improvisation ,komprovisation, rörelseglädje och utmanande koreografi.

Medborgarskolan Vetlanda Dansverksamhets huvudmål är att få våra deltagare att må bra med rörelse och dans till dagens musik. Hos oss blir ditt intresse till kunskap. Att dansa kan vara ett bra sätt att lära känna sin egen kropp, men även en fantastisk träningsform.

KURSLEDARE
Julia Klingberg- läs med om henne här:https://www.instagram.com/p/Bi8n9h2DczW/?taken-by=medborgarskolan_vetlanda

FÖRKUNSKAPER: Du bör ha dansat i minst 2 terminer innan man börjar dansa för Julia. Då hon jobbar mer med fortsättningsgrupper. Åldersgränsen här är från 10 år

KURSMATERIAL
Vi dansar i bekväma danskläder man trivs bäst i, danstrikåer/ tights och t-shirt/mjukisbyxor och linne för att nämna några exempel. Dansa gärna i skor/ nätt danssko eller barfota/strumplästen. Ta gärna med vattenflaska till Dansklassen.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns tyvärr inte. Kom ombytt.
Vår danssal finns i Norrgårdshallens spegelsal även kallat ¨pingissalen¨
Höstterminen är 12 tillfällen och Vårterminen innehåller 14 danstillfällen med inräknat datum för Genrep och Dansuppvisning, alltså har vi bara Dansuppvisning på Våren.
Dansklasser med barn i åldrarna under 7 år innehåller dansklassen 45 minuter och över 7 år 60 minuter.
På sportlov, påsklov och höstlov är det ingen undervisning om inte ledaren meddelat annat. När dansklassen är startklar skickas kallelse och faktura ut till uppgiven adress. Se till att vid anmälan alltid uppge mail och mobilnummer så vi kan få ut viktig information till er om så skulle behövas.
Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Pris

Deltagaravgift: 900 kr

Summa: 900 kr

Utforska ett ämnesområde