Breakdanceföreställning på scen
Kurs

StreetJazz 13+ år med Josefine

Ort
Vetlanda
Startdatum
1 Feb 2022
Tid
19:00-20:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
14 st
Ledare
Josefine Augustsson
Nummer
29837
Pris
1 040 kr

Om arrangemanget

Välkomna att gå en kurs i Streetjazzdance på Medborgarskolan i Vetlanda!

En streetjazzkurs innehåller rytmik, musiktolkning, rörelseglädje med dansteknik och koreografi.

StreetJazz är en lite ''finare'' Streetdance, man brukar beskriva streetdancen som lite ¨tuffare¨dansstil, men här just blir den lite mjukare och showigare. Fokus på utstrålning och att ha kul. Kursen omfattar även olika dansövningar som rytmik, takt, rörelse, kropp och rumsuppfattning. Till mål att jobba fram en färdig Koreografi.

KURSINNEHÅLL  Vi har som mål att lära oss en koreografi som är färdig i slutet av terminen och som koreograferas av kursledaren.

Kursledare: Josefine Sandberg :https://www.instagram.com/p/Bi8ljw6jwvJ/?igshid=z6shjpku8qcuMedborgarskolan Vetlanda Dansverksamhets huvudmål är att få våra deltagare att må bra med rörelse och dans till dagens musik. Hos oss blir ditt intresse till kunskap. Att dansa kan vara ett bra sätt att lära känna sin egen kropp, men även en fantastisk fysisk motionsform.

 

 

När dansklassen är startklar skickas kallelse och faktura ut till uppgiven adress. Se till att vid anmälan alltid uppge mail och mobilnummer så vi kan få ut viktig information till dig om så skulle behövas. Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.


 

 

”Medborgarskolan följer aktivt utvecklingen gällande covid-19. Vi  följer rekommendationer och direktiv från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Läs mer här : https://www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/coronavirus-covid-19-medborgarskolans-rekommendationer/

Ort

Medborgarskolan Vetlanda

Kyrkogatan 20, Vetlanda

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 040 kr

Summa: 1 040 kr

Utforska ett ämnesområde