En grupp elever på danslektion
Kurs

Street'n show (showdans) - Avancerad

Ort
Osby
Startdatum
8 Feb 2022
Tid
19:00-20:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
56472
Pris
695 kr

Om arrangemanget

Här dansar du till de senaste låtarna. Showdans är den dansform som ligger till grund för de flesta koreografier i musikaler, filmer och dansvideor.

Om kursen
Showdans är den dansform som ligger till grund för de flesta koreografier i musikaler, filmer och dansvideor. Dansstilen förmedlar attityd, styrka och personlighet och är influerad av bl a Hiphop, RnB, disco, jazz, mambo och mycket mer.

För vem
Du behöver ha dansat en del tidigare och gärna för Linnéa som är kursledare. I denna grupp kommer vi att jobba med mer avancerade koreografier samt dansteknik. Första tillfället får du testa kostnadsfritt om du är osäker på nivån.

Kursledaren
Tiffany Dizdar har under de senaste 3 åren dansat ungefär 10 timmar i veckan i Malmö där hon tränar i ett antal stilar från balett till hiphop. Sommaren 2019 var hon på ett dansläger i London för att lära sig mer av internationellt erkända koreografer som Brian Friedman och Natalie Bebko. Sommaren 2020 var Tiffany även på intensivläger i Köpenhamn där hon tränade i heels samt kommersiell hiphop. Att koreografera är en kreativ frihet likt inget annan, och att kunna dela med sig av det hon har lärt sig hittills är något hon ser fram emot.

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Kursen är förlagd på tisdagar med uppehåll v.8 + v.15. Uppvisning 5/5 på Borgen.
Bär bekväm klädsel som är lätt att röra sig i, gymnastikskor och ta gärna med vattenflaska

- Kursen är 10 tillfällen á 60 min och är förlagd på tisdagar med uppehåll v. 44 och uppvisning 25/11.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarskolan Osby

Industrigatan 10 (fd. Källan ), Osby

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 695 kr

Summa: 695 kr

Utforska ett ämnesområde