En grupp elever på danslektion
Kurs

Street'n show (showdans) - Avancerad

Ort
Osby
Startdatum
20 Sep 2022
Tid
19:00-20:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
58436
Pris
695 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Här dansar du till de senaste låtarna. Showdans är den dansform som ligger till grund för de flesta koreografier i musikaler, filmer och dansvideor.

Om kursen
Showdans är den dansform som ligger till grund för de flesta koreografier i musikaler, filmer och dansvideor. Dansstilen förmedlar attityd, styrka och personlighet och är influerad av bl a Hiphop, RnB, disco, jazz, mambo och mycket mer.

För vem
Du behöver ha dansat en del tidigare. I denna grupp kommer vi att jobba med mer avancerade koreografier samt dansteknik. Första tillfället får du testa kostnadsfritt om du är osäker på nivån.

Kursledaren
Smilla är en tjej som dansat större delen av sitt liv, dans är något hon brinner för. Smilla har medverkat i ett dancecrew där hon har tävlat och showat väldigt mycket. Att få denna erfarenheten är något av det bästa hon gjort. Smilla har lärt sig att dans är mycket mer än bara dansstegen, hur dansen tillför en gemenskap. men också teknik, flexibilitet och styrka. Hennes mål som danslärare är att vara en inspiration och ett stöd som får gruppen att utvecklas. Samtidigt som det ska vara härlig energi och ha roligt på klasserna är det lika viktigt att resultatet blir något som både alla ska vara stolta över att visa upp.

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Uppvisning 24/11 på Borgen.
Bär bekväm klädsel som är lätt att röra sig i, gymnastikskor och ta gärna med vattenflaska

- Kursen är 10 tillfällen á 60 min och är förlagd på tisdagar.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarskolan Osby

Industrigatan 10 (fd. Källan ), Osby

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 695 kr

Summa: 695 kr

Utforska ämnesområde